tuinontwerp

Het is heerlijk om in je tuin te lezen, te zonnebaden en te eten. Het aller fijnst is het om dit te doen in een tuin waar natuur te beleven is: planten, een boom, vogels, vlinders en andere nuttige insecten. Een tuin  waar je de natuur ziet, ruikt en hoort. En laat zo’n tuin nou ook nog eens goed zijn voor ons klimaat: meer biodiversiteit, verkoeling en goed voor de afvoer van het regenwater.

Spreekt zo’n tuin je aan? Ik ontwerp deze graag voor je.

Wat zijn de mogelijkheden?

Tuinontwerp: Op basis van je wensen die we in een gesprek op papier zetten maak ik eerst twee schetsen die ik aan je voorleg. op basis daarvan teken ik een definitief tuinplan.

Beplantingsplan: Aanvullend op het tuinontwerp of passend bij je huidige tuin maak ik een uitgebalanceerd beplantingsplan. Deze bestaat uit een beplantingsplan-tekening met plantenlijst en een onderhoudsplan waarin de kenmerken van de planten inclusief onderhoudstips staan beschreven.

Schetsservice: Heb je zelf al ideeën over je tuin en vind je het leuk om deze om te zetten in een mooi tuinplan, dan biedt ik de schetsservice aan. Samen gaan we op basis van je wensen en ideeën aan de slag. Deze ruwe eerste schets werk ik voor je uit in een tuinschets die je zelf uit kunt (laten) voeren.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? mail of bel voor een gratis kennismakingsgesprek.

Evelien@roos-en-bottel.nl | 06 29390409

Een zonnige achtertuin in Doorn
Deze tuin foto’s zijn ongeveer 3 maanden na aanleg gemaakt.